Om os

Kommunikationsspejlet udbydes i et samarbejde mellem Anne Katrine Lund og analysefirmaet RelationMonitor.

Anne Katrine Lund og RelationMonitor har gennemført projekter sammen i en årrække, i form af måling og analyse af intern kommunikation, kommunikationskanaler og lederkommunikation for virksomheder som f.eks. Novozymes, LD og Nets.

Herunder kan du læse mere om Anne Katrine Lund og RelationMoitor:

 

 

Anne Katrine Lund er ph.d. i retorik, kommunikationsforsker og strategisk rådgiver. 

Hun er specialist i hele den kommunikationsmæssige fødekæde fra effektiv planlægning til troværdig gennemslagskraft hos modtagerne. Anne Katrine har de senere år især arbejdet med at gøre ledere bedre til at kommunikere, fordi man netop ved at sætte ind dér, gør hele den kommunikerende organisation langt stærkere. Hun arbejder både i private og offentlige organisationer i øjeblikket blandt andet i Novo Nordisk, Forsvaret og hos Egmont. Hun arbejder med efteruddannelse af alt fra direktører til kommunikationsrådgivere og kundeservicemedarbejder, ligesom hun er forfatter til en lang række bøger om kommunikation.

 

Se evt. mere på www.annekatrinelund.dk

 

Sascha Amarasinha

Strategisk kommunikationsrådgiver, lederudvikler, ICC Coach og Council Guide®.

Selvstændig rådgiver i firmaet Respond – Center for Communication and Evocative Leadership. Sascha har tidligere været koncernkommunikationsdirektør i Egmont, kommunikationchef i Accenture og kommunikations- og CSR-direktør i Coop. Hun arbejder nu med strategisk rådgivning, Evocative Leadership Communication og efteruddannelse af strategiske kommunikatører. 

 

Læs mere om Sascha på: www.respond.dk 

 

 

RelationMonitor er et dansk analysefirma, med speciale i målinger og avancerede analyser, der kan afdække skjulte mønstre og sammenhænge i medarbejder-, leder- og kunderelationer.

Resultatet er skræddersyede beslutningsgrundlag, som giver RelationMonitors kunder en dyb indsigt i de faktorer, der skaber deres medarbejder- eller kundeloyalitet - og som samtidig sætter dem i stand til at fokusere ressourcerne på netop de forhold, der har størst forbedringseffekt.

 

Læs mere om os og vore ydelser på www.relationmonitor.com

Anne Katrine Lund

Ph.d. i retorik og strategisk kommunikationsrådgiver