Et unikt værktøj for kommunikationsrådgiveren

 

Med Kommunikationsspejlet får du en dokumenteret anledning til at gøre ledere og ledelse bedre til at kommunikere, og får dermed styrket linjekommunikationen.

 

Du får bedre relationer til lederne og styrket din viden og dit mandat som rådgiver. Og det er oftest langt enklere fremadrettet at få adgang til at arbejde med både ledelsen og den enkelte leders kommunikation og sparre om både hverdag og særlige udfordringer.

 

Du kan få en personlig certificering som Spejlrådgiver ved at gennemføre et uddannelsesforløb, hvor du både får ny viden, får testet dig selv som Spejlrådgiver og får feedforward på, hvordan du kan styrke din rådgivning.

Vi arbejder løbende med at udvikle dokumentation, værktøjer og træningsforløb som kan vedligeholde dine kompetencer som Spejlrådgiver.

 

  • Businesscase: Argumentation i din organisation for overhovedet at komme i gang fx i forhold til HR eller direktionen. Med udgangspunkt i data og konkrete erfaringer fra fem års arbejde med Kommunikationsspejlet i både offentlige og private organisationer hjælper vi gerne med forarbejdet, sparring og præsentationer, så du sikrer opbakning og interesse fra organisationen, allerede inden første spørgeskema sendes ud.
  • Procesdesign: Det optimale design af processen med Kommunikationsspejlet hos jer.Hver organisation sine udfordringer. Vi kan guide dig i, hvordan det du bedst designer og timer processen med Kommunikationsspejlet. Desuden har du mulighed for at kortlægge, hvilke vigtige interessenter du skal tage højde for før, under og efter spejlprocessen.
  • Spejlværktøjskassen: Forberedelse af det bedst mulige arbejdsgrundlag jer med værktøjer og forpligtende Kommunikationsaftaler. Rådgivningen fungerer bedst, hvis du kan underbygge samtalerne med relevante værktøjer og træningstilbud. Sammen optimerer vi eksisterende værktøjer, implementerer nye fra Spejlværktøjskassen og tilbyder relevante inspirationsmøder og træningstilbud til lederne.
  • Rådgivereftersyn©: Udfordringer i selve Spejlsamtalerne fra styring til rådgivning. Spejlsamtalerne fordrer både faglighed og rådgivningskraft. Og ikke mindst at dine rådgivningskompetencer bliver holdt ved lige. Få styr på alt fra flow til timing og facework gennem vores målrettede Rådgivereftersyn©.

 

Har du brug for sparring i dit arbejde som Spejlrådgiver, så send os en mail. Kontakt Anne Katrine Lund (mail@annekatrinelund.dk) eller Sascha Amarasinha (responddk@gmail.com). Så kvitterer vi med et tilbud på en skræddersyet, intensiv workshop, der styrker dig.

  Nyt på CV'et

 

En certificering følger dig personligt, så du kan bruge Kommunikations-spejlet, hvor du end måtte have brug for det.

 

Du skal blot sikre dig, at din virksomhed hver gang indgår en samarbejds-aftale med dit navn på som rådgiver.