Gør lederne bedre med Kommunikationsspejlet

 

Ledere bruger 80% af deres tid på kommunikation – og det er langt fra altid på den bedst tænkelige måde. Desværre har de oftest selv svært ved at vurdere deres indsats og sætte effektivt ind. Det er nu muligt med Kommunikationsspejlet - en enkel vej til at gøre lederne bedre til at kommunikere.


Det behøver ikke være så svært at hjælpe lederne

 

Min forskning peger på, at det ikke handler nær så meget om dyr kompetenceudvikling, som om enkel hjælp til selvhjælp. Langt de fleste ledere kan jo kommunikere – de skal bare have hjælp til at være den bedste version af sig selv i hverdagen med en slidstærk troværdighed. Og så skal de ikke mindst have reel sparring, så de ved, hvordan de selv virker, og hvad de skal gøre sig ekstra umage med.

 

Med kommunikationsspejlet har vi nu udviklet et effektivt værktøj, der dels giver et præcist overblik over, hvordan lederkommunikationen fungerer, dels med professionel sparring hjælper lederen til at sætte effektivt ind.

 

Anne Katrine Lund

Erfaringer med Kommunikationsspejlet

"Det har været genialt at blive puffet til og vide præcis, hvor jeg kunne sætte ind. Og så fik jeg gjort det til nye vaner straks, så jeg kunne se resultater i næste spejl ... det forpligtede på en god måde."
 
"Jeg har været på en masse lederkurser, men i modsætning til alle værktøjerne dér, ved jeg efter Kommunikations-spejlet præcis, hvad jeg kan forbedre i min hverdag."
 
"Det har været spændende at se, hvordan man egentlig virker på andre, og hvor enkelt det egentlig er at flytte sig."
  Referencer:
BEC IDA Tivoli nets Assens Kommune TDC Servicestyrelsen