Bedre ledere

- bedre trivsel og effektivitet

 

Ledernes kommunikation er afgørende for organisationens effektivitet og smidighed, for medarbejdernes engagement og trivsel og ikke mindst for ledernes egen oplevelse af at have styr på hverdagen. Med Kommunikationsspejlet får I et værktøj, der hjælper lederne til at tage teten konstruktivt og gøre hverdagen bedre.

 

I stedet for at sætte ind med fx generelle kurser får I en effektiv spejlindsats skræddersyet den enkelte leder. Derved bliver hver enkelt leder bedre på en hurtig og effektiv måde.

 

Samtidig får I et samlet overblik over lederne som kommunikatører, der vil vise, hvordan de kan bruges bedst fremadrettet, når der er brug for effektiv linjekommunikation. 

 

Kommunikationsspejlet vil også afsløre, hvor organisationens kommunikation i øvrigt kan strammes op. Mangler der for eksempel mere kommunikation om visionerne, halter mail-politikken, er møderne ineffektive?

 

Kort fortalt kan Kommunikationsspejlet derfor hjælpe jer med at forøge udbyttet af jeres investering i lederkommunikation, så den bliver både effektiv og af høj kvalitet.

  Erfaringer fra rådgivere, der har brugt Kommunikationsspejlet:

 

"Spejlet er et utroligt godt rådgivningsredskab, der giver et konkret og overskueligt afsæt for at udpege indsatsområder for den enkelte leder. Spejlet giver målrettet rådgivning, hvor man får lettere ved at trænge igennem med anbefalinger i stedet for at skulle tale ’godt for sin syge moster’"


"En af de bedste ting er, at det er så konkret, så det er let at give gode råd på et dokumenteret grundlag. Men det er vigtigt, at det introduceres godt, så det ikke bliver utrygt for lederne at skulle måles på et område, hvor de ofte ikke føler sig sikre".