Bootcamps for Spejlrådgivere

På utallige opfordringer er vi nu klar med et program for  bootcamps for Spejlrådgivere, der kan styrke din rådgiverkraft. Konceptet er enkelt: små hold på 8-12 deltagere, konkrete værktøjer og intensiv træning med træning fra 2 kursusledere sikrer dit udbytte. 

 

Bootcamp

Fokus & udbytte

1. Rådgiver i et magtrum

 – Bliv en endnu stærkere Spejlrådgiver

 

 

 

På vores første bootcamp får du opdateret både din retoriske og psykologiske værktøjskasse. Vi børster evt. støv af din certificering og træner dig i at være en effektiv Spejlrådgiver. Du bliver endnu klogere på, hvordan du står stærkest som rådgiver i et magtrum. Med konkrete cases, sparring og værktøjer skærper vi din rådgiverkraft. Hvordan forbereder du dig bedst til at møde og rådgive på forskellige niveauer i organisationen? Og hvordan sikrer du, at dine råd bliver hørt og brugt?

2. Styrk linjen med effektiv rådgivning af ledergrupper

 

 

 

Når linjen skal skærpes, skal du som Spejlrådgiver ikke alene kunne mestre rådgivningen af den enkelte leder, du skal kunne facilitere ledergruppen. På denne bootcamp arbejder vi konkret med din evne til at facilitere i en ledergruppe. Hvilke værktøjer er afgørende? Hvordan forbereder du dig? Og hvordan griber du rummet med power og list på én gang, så du flytter holdninger og rammesætter handlinger.

3. Skærp rådgiverkraften: Facework & psykologiske balancegange

 

 

En bootcamp for dig, der vil endnu tættere på at arbejde med at mestre rådgiverrummets balancegange. Hvilke psykologiske greb kan styrke din rådgivning? Hvordan kan du arbejde aktivt med facework og nedtoningsteknikker uden at forsvinde selv? Og hvordan kan du bruge metakommunikation som et aktivt rådgiver-værktøj? Vi går helt tæt på dig og skærper din rådgiverkraft og zoomer ind på kunsten at være konstruktivt irriterende.

 

Skriv, hvis I vil tilmeldes eller høre mere:

Sascha Amarasinha: responddk@gmail.com

Anne Katrine Lund: mail@annekatrinelund.dk 

 

På en bootcamp møder du andre certificerede Spejlrådgivere. Arbejdsformen er intensiv med konkrete værktøjer, udfordringer, øvelser og sparring, der styrker din rådgiverkraft. 

 

 

Kursuslederne er Sascha Amarasinha & Anne Katrine Lund, der er garvede spejlrådgivere selv og har certificeret kommunikationsrådgivere i effektiv rådgivning i mere end 10 år.