Bliv certificeret Spejlrådgiver

 

Det er muligt at få skræddersyet sin certificering eller blive certificeret på et åbent kursus. Måske er I en hel afdeling, der vil i gang med at gøre lederne bedre med Kommunikationsspejlet, og har derfor brug en certificering tilpasset jeres særlige organisatoriske udfordringer? Eller timingen kan kræve en akut certificering. Tag kontakt, så lægger vi en god plan.

 

En certificering kræver, at du får indgående kendskab til Kommunikationsspejlet, og hvordan man bruger det. Men det er ikke nok at vide det - du skal også demonstrere, at du kan. Certficeringen kræver derfor, at du får din første erfaring med Kommunikationsspejlet ved at gøre en leder fra din egen organisation bedre.

 

Du skal have værktøjet under huden og bliver certificeret på din evne til at gøre den dokumenterede lederkommunikation til en god fremadrettet rådgivning. Lederen skal gå klogere fra lokalet med en klar opfattelse af udfordringer og prioriteringer den kommende tid.

 

Din certificering bygger på en konkret spejlsamtale (optaget på video) og en refleksion over udfordringer og muligheder for dig som Spejlrådgiver. Certificeringen giver dig personligt ret til at bruge Kommunikationsspejlet som Spejlrådgiver. 

 

Det koster 17.500 kr. + moms at blive certificeret og inkluderer 2 kursusdage, et Kommunikationsspejl og personlig sparring på din lederrådgivning. Næste åbne kursus begynder d. 8/4 2024, og så har du gennemført din første Spejlsamtale og er klar til certificering i metoden d. 6/6 2024.

 

Kontakt Anne Katrine Lund på mail@annekatrinelund.dk eller tlf. 27 26 65 20, og hør mere om mulighederne for skræddersyet certificering.

  Et blik for helheden

 

Med Kommunikations-spejlet bliver du en stærkere rådgiver – ikke alene fordi du gør en øjeblikkelig forskel, men fordi du får et enestående indblik i, hvordan det virkelig går med kommunikationen i organisationen, så dine kommunikationsstrategier og produkter kan matche udfordringerne endnu bedre.